Vidalista 40mg

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Silbido 120mg ajándékot kap.

 

3990 Ft44490 Ft

Ha szeretné az egész hétvégét végig szeretkezni és végre úgy kielégíteni párját, mint még soha senki, akkor a legjobb választás Önnek a Vidalista 40mg rendelés! A készítmény akár 2-3 napon keresztül is hatékonyan működhet szervezetében!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 36990
5 csomag(50 szem) 44490
Törlés

100% diszkréció

A borítékra nem írunk semmit és nem átlátszó!

Recept nélkül megvásárolható

 • 1. Máshol olcsóbban láttam ezt a gyógyszert, itt miért drágább?
  Az interneten nagyon sok hamisítvány kapható. Ezek rendszerint jóval olcsóbbak, mint az eredeti hatóanyaggal rendelkező termékek, viszont nem hatásosak, sőt még az egészségét is veszélyeztetheti. A nálunk forgalmazott Vidalista 40mg garantáltan eredeti, megbízható és hatásos. A hamis termékekről szóló tájékoztató anyagunk segít Önnek felismerni a hamis webáruházakat.
 • 2. Milyen gyors a szállítás?
  Ha reggel megrendeli a terméket, akkor már másnap átveheti. Egyébként a következő munkanapon.
 • 3. Mire számítsak, ha egyik napról a másikra abbahagyom a Vidalista 40 mg szedését?
  A szer nem okoz függőséget és nem lehet rászokni. Szedése bármikor abbahagyható annak nem lesz semmilyen káros következménye. Elvonási tüneteket nem fog észlelni. Szexuális élete olyan lesz, mint korábban, teljesítménye nem fog csökkenni.
 • 4. Mit jelent az, hogy csökkenhet a regenerációs időszak?
  Az aktus után a hímvessző elveszíti merevségét és idő kell neki ahhoz, hogy regenerálódjon és újra elérje a szükséges merevedést a következő aktushoz. Ez az időszak csökken le jelentősen a gyógyszer segítségével.
 • 5. Ha többet rendelek akkor kapok kedvezményt?
  Igen, minél többet rendel annál kedvezőbb az ár. 25 ezer forint feletti rendelés esetén pedig ingyenes lesz a szállítás is.
 • 6. Tudok-e segítséget kérni, ha valamiben nem vagyok biztos?
  Ügyfélszolgálatunk bármilyen kérdésben áll az Ön rendelkezésére. Keresse bizalommal kollégáinkat mindenben segíteni fognak.

 • Nincs nagyobb büszkeség egy férfinak, mintha tettrekészen, erőtől duzzadva állhat partnere elé a hálószobában! Ugyanakkor nincs kényelmetlenebb, mintha mindezt úgy teszi, hogy közben csorba esik az önbecsülésén.

  Lehet egy rossz nap miatt, egy stresszesebb időszak okán, de okozhatja potenciazavar. Szerencsére a potencianövelők használata minden esetben segítséget jelenthet.

  A Vidalista 40mg tabletta egy olyan újgenerációs készítmény, amelynek elődje, a Cialis tabletta már bizonyított és népszerűsége máig is töretlen.

  A 40mg tadalafil hatóanyag segítségével férfiassága garantáltan nem hagyhat kivetnivalót maga után.

  Óvatosságra intjük minden Vidalista 40mg vásárlás során, mert több olyan online patika is üzemel, amelynek termékein hagynak kifogásolnivalót maguk után. Nemcsak hatóanyag tartalmuk miatt bizonytalanok, hanem egyéb összetevőik sem biztos, hogy megfelelőek. Ráadásul kinézetre éppolyanok, mint az eredetik, így szemfülesnek kell lenni, hogy megkülönböztesse, melyek az eredeti eladó Vidalista 40mg tabletták és melyek a hamisítványok.

  Ebben kívánunk a segítségére lenni, méghozzá útmutatónkkal. Minden olyan információt megtalál az anyagunkban, amely a biztonságos Vidalista 40mg vásárlás lebonyolításához feltétlenül szükséges.

  A teljesség igénye kedvéért felsoroljuk Önnek, hogy miért jár jól, ha megtisztel bennünket a bizalmával és nálunk dönt Vidalista 40mg rendelés mellett:

  • nincs kétségünk afelől, hogy termékeink megbízhatóak és eredetiek, de szeretnénk, ha efelől Ön is nyugodt lenne, ezért vezettük be a pénzvisszafizetési garanciát, így, ha valamilyen oknál fogva problémája lenne a minőséggel, akkor élhet ezzel a jogával
  • nálunk 1-2 munkanap elegendő, ahhoz, hogy eljutassuk Önnek a csomagját, figyelmet fordítva annak diszkrét kilétére. Budapesten pedig még lehet, hogy ennyit sem kell várnia, mivel szállítási feltételeinknek hála, már akár néhány órán belül megkaphatja a csomagját 
  • ha tájékoztatónk átolvasása után még maradnának Önben kérdések, akkor azt ügyfélszolgálatunkon keresztül felteheti nekünk és mi gyors válasszal leszünk Önnek

  Az egyik leggyakrabban hozzánk intézett kérdés az szokott lenni, hogy okozhat-e a tabletta függőséget, vagyis árthat a jövőbeni teljesítménynek a használata. Efelől teljesen megnyugodhat, mert semmilyen negatív hatást nem fog gyakorolni. Ön pont arra lesz képes, mint azelőtt, mielőtt használta volna a készítményt!

  Hatása

  A tadalafil azért nevezhető különlegesnek a maga nemében, mert extra sokáig, akár 48 órán keresztül is képes hatását kifejteni a szervezetben.

  Átlagosan 60-70perces felszívódási időt követően kezd el hatást gyakorolni a szervezetben, amely úgy néz ki, hogy a hímvessző simaizmai ellazulnak és vérbőség lép fel a barlangos testekben.

  Így jön létre az extra erős erekció. De még mellett megnőhet a hímvessző mérete is átmenetileg és csökkenhet a regenerációs időszak is.

  Próbálja ki Ön is minél hamarabb! Most itt a lehetőség, hogy Vidalista 40mg rendelés mellett döntsön!

  Használata

  A biztonsága érdekében tartsa be a következő előírásokat:

  • naponta maximum 1 tabletta bevétele az ajánlott mennyiség
  • bő folyadékkal, lehetőleg vízzel vegye be a tablettát, innentől számítva 60-70perc és felszívódik a szervezetben
  • jótékony hatását akár 48 órán keresztül kifejti
  • amit érdemes elkerülnie a tabletta szedésekor: alkohol, koffeines italok, zsíros ételek (nehezítik a hatóanyag felszívódását), kábítószer, grapefruit

  Ahhoz, hogy biztonságosan tudja használni nagyon fontos, hogy csak megbízható helyen keressen eladó Vidalista 40mg tablettát, ahol felelősséget vállalnak az eredetiségre vonatkozóan.

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

  A legtöbb esetben nem jelentkezik mellékhatás. Néhány esetben, gyenge mértékben a következőkkel tapasztalhatók:

  • szájszárazság
  • az orr eldugulása
  • arcpír megjelenése
  • fényérzékenység

  A tabletta használatának kizáró okai (gyógyszerek és betegségek)

  • szív, – keringési rendellenesség
  • vérnyomás ingadozás (akár alacsony, akár magas)
  • máj, – és vese betegség 
  • amennyiben nitrát vagy nitrogén-oxid képző hatóanyagú gyógyszert szed (leginkább mellkas problémák esetén)
  • öröklött szembetegség

  Szexuális teljesítményét szeretné növelni? Akkor kiváló lehetőséget fog Önnek nyújtani, ha Vidalista 40mg vásárlás mellett dönt! Éljen most a felkínált lehetőséggel! Online patikánk még pénzvisszafizetési garanciát is vállal arra, hogy a termékeink megbízhatóak, bevizsgáltak és valós hatást nyújtanak!