Pénzvisszafizetési garancia

Webáruházunkban vásárolva számos előnyt élvezhet, melyek vásárlását kényelmesebbé teszik, Ön pedig maximális elégedettséggel távozhat Tőlük. De mi van akkor, ha ez mégsem így van és a kiválasztott termék nem hat megfelelően? Nem mindenki működik ugyanúgy, szervezetünk esetenként másképp reagálhat egy hatóanyagra, esetleg gyorsabban bonthatja le azt, így a gyógyszer nem váltja ki a hatást, amit más használóknál igen.

Mivel termékeink hatásosságában maximálisan bízunk, valamint ritkán fordul elő, hogy egy termék ne hatna a használónál, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk ha vásárlásával elégedetlen.

Termékeink mindig közvetlenül a gyártótól származnak, így a gyártó cég és vállalkozásunk mellett senki másnak nincsen ahhoz hozzáférése, hamis termékek nem kerülhetnek a kínálunk közé. Másképpen mondva, a megfelelő hatóanyag, megfelelő mennyiségben és minőségben megtalálható minden forgalmazott termékünkben.

Amennyiben az ajánlott adag nem hatásos, ne emelje a dózist a napi maximálisnál magasabbra! A maximális ajánlott mennyiséget a termékekről íródott részletes cikkeinkben találja meg. A gyógyszer túladagolása akár veszélyes is lehet, de mindenképpen egy kellemetlen élmény, amit jobb elkerülni. Webáruházunkban számos gyógyszer található, melyek hatása hasonló/megegyező, de hatóanyaguk eltérő, így könnyen lehet, hogy megtalálja az Önnek megfelelő gyógyszert a második próbálkozásra.

HOGYAN MŰKÖDIK A PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA?

 

Ha nálunk vásárolt, de nem jelentkeznek az ígért hatások, éljen pénzvisszafizetési garanciánkkal, mely minden termékre, minden vásárlóra érvényes abban az esetben, ha 1 db-ot használt fel belőle és az ellenjavallatokat betartotta (nem fogyasztott közben alkoholt, kávét, energiaitalt). Amennyiben 2 vagy több darab termék került elfogyasztásra, úgy a garanciát nem érvényesítheti.

A folyamat a következő: ha úgy érzi, a termék nem hatásos, először menjen biztosra, hogy nem fogyasztotta olyan ételekkel vagy gyógyszerekkel együtt, mely ellenjavallt. Ez könnyen a hatás gyengítéséhez vezethet, kiiktatásukkal viszont a hatóanyag eredményesen működhet. Ügyfélszolgálatunknak, jelezze a problémát, és röviden írja le a tapasztalatát.

Ezt követően a gyógyszert a megadott címre küldje vissza Nekünk, melyet követően két lehetőség közül választhat. Egyrészt levásárolhatja a termék teljes összegét, és egy másik szert kipróbálhat, melynek kiválasztásában is tudunk segítséget nyújtani, ha nem tud dönteni. Másrészt, ha nincs olyan készítmény, melyet szívesen kipróbálna az eredeti helyett, adja meg bankszámlaszámát, ahova visszautaljuk a teljes összeget, beleértve a szállítási költséget.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

 

Természetesen minden webáruház elfogult magával szemben, és állítják, velük járnak a vásárlók a legjobban. Mi e nagy szavak helyett inkább röviden bemutatjuk, miért érdemes Tőlünk vásárolni.

Egy bejegyzett, több éve működő vállalkozás vagyunk, egyre nagyobb vásárlói körrel. Már több, mint 10.000 ügyfél választotta szolgáltatásainkat, és vannak rendszeresen visszatérők is. Mi lehet ennél beszédesebb?

Számunka első az ügyfél elégedettsége, ezért biztosítunk pénzvisszafizetési garanciát, 1-3 napos kiszállítást, és maximális diszkréciót. Az átvételnél senki nem ismerheti rendelését, kizárólag Ön. A weboldalra sem kell regisztrálni a rendeléshez!

Mindemellett az árak is megfizethetők a nagyközönség számára – kedvező áron hatékony gyógyszer vásárolhat, melyre nem kell eszeveszetten spórolnia. Szeretnénk, ha vásárlóink visszatérnének hozzánk, esetleg ajánlanának másoknak, árainkat így alacsonyan tartjuk – nekünk így is megéri, Ön pedig elégedett lehet! Ezzel pedig mindenki csak nyerhet.

Természetesen, ahogy említettük, van Ügyfélszolgálatunk, ahol természetesen könnyen elérhetők vagyunk. Kérdés, kérés, de panasz esetén is fordulhat hozzánk, mi pedig mindent megteszünk, hogy válaszoljuk kérdéseit és megoldjuk a bonyodalmakat.

Nézzek tehát körül termékeink között, és vásároljon kedvező áron, egyszerűen és biztonságosan!