Szállítási és fizetési információk

Webáruházunkból a rendelés egyszerű, számos szállítási mód elérhető, melyek közül Ön a legmegfelelőbbet tudja kiválasztani, bárhonnan is rendel az ország területén. Mielőtt azonban belevetné magát a rendelésbe, kérjük, olvassa át részletes tájékoztatónkat a szállítási és fizetési információkat illetően.

Amennyiben pontosan ismeri, hogy milyen lehetőségei vannak és mire számíthat, a szállítás sokkal gördülékenyebben mehet, és az esetleges bonyodalmak könnyebben elkerülhetők. A különböző opciók között lényege eltérések vannak, melynek ismeretével Ön pontosan azt választhatja ki, mely a legnagyobb rugalmasságot és kényelmet biztosítja az átvételt illetően. Természetesen probléma esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll, amennyiben a folyamat nem a terv szerint halad.

KISZÁLLÍTÁSI OPCIÓK

 

Az átvétel esetében a következő lehetőségek elérhetők:

  • megadott címre való szállítás futárszolgálattal/postával
  • postán maradó küldemény,
  • MOL vagy COOP csomagponton való átvétel
  • MPL csomagautomatában való átvétel
 

ADOTT CÍMRE VALÓ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

 

Ebben az esetben a GLS vagy más nagyobb szerződött partner futárcég szállítja ki Önnek a rendelését munkanapokon. A futár általi kiszállítás rugalmasabb abból a szempontból, hogy Ön ütemezheti a kiszállítási dátumot, a kiszállítási időt 1-2 órás pontosságra megkapja, nyomon követheti a csomagja útját, illetve a futár telefonon is elérhető.

Ha esetleg attól tartana, hogy a csengőt nem hallja, a futárok általában telefonálnak a kiszállítás előtt vagy amikor a megadott címen vannak, így kisebb az esélye annak, hogy a kézbesítés sikertelen lenne.

CSOMAGPONTRA VALÓ SZÁLLÍTÁS

 

A terméket nyitvatartási idő alatt átveheti, mely a COOP postapont esetében jellemzően 12 óra, a MOL postapont viszont akár napi 24 óra, így akkor is át tudja venni a terméket, ha munkaideje máskülönben nehezítené. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy emailben is értesítik, melyet Ön választhat ki. A csomagot 10 napig őrzik a megadott átvevőponton, melyek általában hétvégén is nyitva tartanak. A fizetés készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges. Ha munkája miatt nem tud házhozszállítást kérni vagy nem akar saját címre rendelni, ez egy remek opció az átvételre.

POSTÁRA SZÁLLÍTÁS, POSTÁN MARADÓ KÜLDEMÉNYKÉNT

 

A postai szállítás hasonló, mint a csomagpontos kiszállítás. Ekkor postán maradó küldeményként szintén 10 munkanapja van átvenni a terméket, nyitvatartás alatt (egyes posták hétvégén is nyitva lehetnek), a csomag érkezéséről értesítést kap. Készpénzzel és bankkártyával is fizethet. Hasonlóképp jó megoldás, ha nem akarja saját címét megadni vagy rugalmasan szeretné a terméket átvenni.

CSOMAGAUTOMATA

 

Talán a legrugalmasabb átvételt teszi lehetővé, ugyanis 24 órában átveheti a terméket emberi közbeavatkozás nélkül, melyre 2 napja van. Remek választás, ha teljes diszkréció mellett venné át a terméket, anélkül, hogy bárkivel találkozna, illetve ha munkája miatt nehezen tudná megoldani az átvételt. A csomag érkezéséről értesítést kap, és a megadott egyedi kóddal tudja kinyitni az automatát. Ne feledje, ebben az esetben csak bankkártyával tud fizetni a helyszínen!

FIZETÉS

 

A fizetést illetően webáruházunkban utánvételes fizetés érhető el, azaz mikor a terméket átveszi, ez a legbiztonságosabb és legkorrektebb Önnek. Az utánvételes fizetés biztonságos, nem kell fizetnie, mielőtt a termék megérkezne Önhöz, így nem véletlenül a legnépszerűbb fizetés mód az online vásárláskor.

Az átvételt illetően természetesen a teljes diszkréciót tartjuk szem előtt. A termék átlátszatlan csomagolásban érkezik meg, illetve a csomagon nincs feltüntetve, hogy mit tartalmaz. Ön tehát bárhova rendel, az átvétel során senki nem láthatja, hogy mit vásárolt.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne, vagy probléma merült fel, Ügyfélszolgálatunk készségesen a rendelkezésére áll! Megkeressük a választ kérdéseire és segítünk mindenben.