Phamagra 50mg

2990 Ft44990 Ft

6-7 órán keresztül olyan kimagasló teljesítményt fog tudni nyújtani az ágyban Phamagra 50mg vásárlás esetén, melyet még soha nem tapasztalt, párja olyan elégedett és boldog lesz, hogy ki sem akar Ön mellől kelni az ágyból. A legjobb hír, hogy nem is kell neki, ugyanis a regenerációs időt is csökkenti, így akár több alkalommal is együtt lehetnek egy éjszaka alatt.

Kiszerelés: 15 szem / csomag

Mennyiség/ÁrÁr
2db2990
4db + 1db ajándék3990
10db + 2db ajándék8990
1 csomag /15db/ + 3db ajándék11250
2 csomag/30db/ + 5db ajándék20990
3 csomag/45db/ + 8db ajándék29250
5 csomag/75db/ + 10db ajándék44990
Törlés

100% diszkréció

A borítékra nem írunk semmit és nem átlátszó!

Recept nélkül megvásárolható

Ha szeretne megszabadulni merevedési zavarától egy csapásra, vagy esetleg a teljesítményét növelné meg az ágyban, akkor elhoztuk Önnek a tökéletes megoldást. Amennyiben Phamagra vásárlás mellett dönt, megszűnnek szexuális problémái.

Biztosak vagyunk benne, hogy hallott már a Kamagra Gold-ról. Ez a termék ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, csak a mennyiség különbözik. Használata rendkívül biztonságos, semmilyen mellékhatástól nem kell félnie, sőt függőséget sem okoz, bármikor abbahagyhatja a használatot.

VIGYÁZZON! Az interneten sajnos a modernkori világnak köszönhetően elterjedtek a gyógyszerhamisítók, akik próbálják bóvli termékeiket rásózni az emberekre. Mondanunk sem kell, hogy ez milyen veszélyes, ugyanis ezek a készítmények nem rendelkeznek engedéllyel és károsak lehetnek egészségére! Mindenképpen tájékozódjon, mielőtt az internetről rendel.

Segítünk Önnek elkerülni azt, hogy átverés áldozata legyen, ezért készítettünk egy rövid összefoglalót, melyet az előbbi linkre kattintva elér. Amennyiben tőlünk vásárol biztosíthatjuk, hogy biztonságban van, ugyanis csak eredeti termékeket forgalmazunk, melyeket közvetlenül a gyártótól szerzünk be. Ha ez nem lenne elég, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, melynek köszönhetően ha valamilyen probléma merülne fel a csomaggal, vagy a készítménnyel, mi visszatérítjük a teljes vételárat, egyéb kérdések nélkül.

Szállítási módjaink rendkívül széleskörűek, biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Budapestre a csomagokat még aznap kézbesítjük, míg vidékre 1-2 munkanapon belül. Figyelünk teljes mértékben a diszkrécióra, sem a futár, sem szomszédjai nem fogják látni, hogy mi van a dobozban amit Ön kapott.

Hatása

Mielőtt megrendel az internetről egy gyógyszert, mindenképpen tudnia kell a hatásáról. Mi erről is tájékoztatjuk Phamagra vásárlás előtt, kérjük részletesen olvassa el alább.

A készítmény kizárólag szexuális inger hatására lép működésbe, így nem kell félnie attól, hogy beveszi és kellemetlen szituációkat okozna Önnek.

A merevedés tartós lesz, valamint a használók szexuális teljesítmény növekedésről is beszámoltak. Néhányan átmeneti méretnövekedést tapasztaltak, ennek köszönhetően sokkal jobban ki fogja tudni elégíteni párját.

A felszívódási idő 1 óra általában, majd 6-7 órán keresztül tartósan kifejti hatását.

 

Használata

Azt javasoljuk, hogy mindenképpen részletesen olvassa el Phamagra rendelés előtt a gyógyszer használatáról szóló tájékoztatónkat, mert bár teljesen veszélytelen alkalmazni, néhány fontos dolgot be kell tartani a használat során.

A maximális adag naponta 2 tabletta, viszont mindenképpen 1 tablettával kezdje az adagolást és csak akkor váltson többre, ha kevésli a hatását. Ez az eset ritkán fordul elő. Ennél több tabletta beszedését semmikképpen sem tanácsoljuk, ugyanis előfordulhatnak erősebb mellékhatások is.

Evéstől függetlenül lehet alkalmazni(akár éhgyomorra is), amennyiben valakinek érzékenyebb a gyomra, könnyű ételeket fogyasszon előtte. 1 pohár vízzel nyelje le a tablettát.

Zsíros ételek fogyasztása esetén a hatóanyag lassabban fog felszívódni, így lassabban fogja kifejteni hatását. Érdemes lehet ezt, valamint az alkoholt és grapefruitos üdítőket is kerülni.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Webshopunkban Phamagra 50mg eladó, melynek sildenafil-citrate hatóanyaga nagyon ritkán okoz mellékhatásokat, amennyiben betartjuk azt a néhány dolgot, melyet ,,használata” blokkban olvashatott.

A legsűrűbb enyhe tünetek, melyekről beszámoltak a használók, azok az orrdugulás, fejfájás, enyhe bőrpír. Ettől jelentősen ritkábban fordul elő fényérzékenység, szédülés, izomfájdalom. Ezek a mellékhatások maximum pár órán át tartanak, valamint enyhék. Ahogy szervezete hozzászokik a gyógyszerhez, egyre jobban fogja tolerálni, azaz rendszeres használat esetén egyáltalán nem fognak megjelenni. Függőséget természetesen nem okoz, bármikor abba fogja tudni hagyni.

Phamagra rendelés nem ajánlott amennyiben használ más PDE5 gátlót, HIV/Hepatitis C gyógyszert, proteáz gátlót, antibiotikumot, vagy gombás fertőzés miatt áll kezelés alatt.

Ha vérnyomásos betegsége, máj- vagy vesebetegsége, örökletes szembetegsége, vérképzőszervi problémája, szív- vagy érrendszeri megbetegedése van Önnek tilos használni a készítményt.

 

Phamagra rendelés

Phamagra eladó webshopunkban vény nélkül, garanciával. A minőségre 100% pénzvisszafizetési garanciánk van érvényben, amennyiben valamilyen problémája merülne fel, mi visszatérítjük a rendelés teljes összegét.

Több 10 éves múlttal rendelkező cégünk rengeteg visszatérő vásárlóval rendelkezik, akik teljes elégedettségről számolnak be. Nem forgalmazunk hamis gyógyszereket, sok magyar webshoppal ellentétben. Amennyiben interneten vásárol, mindenképpen olvassa el ezt a rövid összefoglalót, melyben leírjuk, hogy miként tudja elkerülni azt, hogy átverjék. Kedvező, alacsony áron lehetséges webpatikánkban a Phamagra rendelés.

A szállításunk is rendkívül gyors, valamint ha 25.000Ft felett vásárol, úgy annak költségét is magunkra vállaljuk. Kérheti a csomagot házhozszállítással, vagy akár csomagpontra is, amennyiben az Önnek kényelmesebb. Mindenképpen meg fogja találni a legmegfelelőbbet.

Amennyiben valamilyen kérdése merülne fel, vagy problémája van, kérjük vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársaink kizárólag az Ön érdekeit nézik, a lehető legrövidebb időn belül fognak válaszolni.

A Phamagra egy remek gyógyszer amennyiben úgy érzi, hogy nem nyújt eleget párjának az ágyban, vagy akár akkor is, ha több partnere van. Nálunk kedvező áron, gyors szállítással meg tudja rendelni, azonnal!