Vikalis VX40

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Ajánlott termékek:

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 36990
5 csomag(50 szem) 44490

Leírás

 • 1. Hogyan tudom a legjobban felhasználni a pénzvisszafizetési garancia lehetőségét?
  Akkor van lehetősége rá, ha nem elégedett a termék hatásával. A nálunk vásárolt gyógyszert küldje vissza részünkre és a feltételek teljesülése esetén visszautaljuk a vételárat.
 • 2. Várhatóan mikor lesz elérhető a szállítás ingyenesen?
  40.000Ft-ot meghaladó rendelés fellett.
 • 3. Teljesítményem fokozható a gyógyszerrel az ágyban?
  A gyógyszer vérbőséget képez a hímvesszőben ezzel éri el az erős és tartós merevedést. Ez mellett jó hatással van a szexuális teljesítményre is. A gyógyszer nem okoz függőséget, ha abbahagyja szedését szexuális élete olyan lesz, mint régen, teljesítménye nem lesz rosszabb attól.
 • 4. Megbízható a Vikalis VX40 hatása?
  Igen, megbízható hatásfokú és bevizsgált eredeti hatóanyaggal rendelkezik. Ha nem elégedett az elért hatással élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal.
 • 5. Gyorsan kifejti a hatását a termék?
  A Vikalis VX40 hatásának kiváltásához egy óra szükséges, ennyivel előbb célszerű a gyógyszert bevenni a tervezett aktus előtt.
 • 6. Mit csinál a Vikalis VX40 a szervezetemben?
  A férfi nemi szervben lévő simaizmokat ellazítja, ezzel elősegíti, hogy nagy mennyiségű vér áramoljon a barlangos üregeibe. Ezzel éri el a tartós és erős merevedést.
 • Ön is azon a véleményen van, hogy a szexuális teljesítményünket mindig lehet fokozni, hogy még a jónál is lehet jobbnak lenni? Sokan tévesen azt hiszik, hogy csak akkor lehet potencianövelőt használni, ha jelentkezett az életünkben már erekciós probléma, holott az igazság az, hogy bármikor, akár csak a teljesítőképességünk felfokozása esetében is lehet használni. 

  Másik tévképzet, hogy majd a használat után esetleg romlik a későbbiek folyamán a teljesítmény, mert a szervezet hozzászokik a hatóanyaghoz. Ilyesmiről szó sincs, semmilyen függőségi viszony nem alakulhat ki.

  Kiváló lehetőséget biztosít erre a Vikalis VX 40mg, amely nem akármilyen és nem is akármennyi hatóanyagot tartalmaz.

  Éppen kétszer annyi tadalafilt tettek bele, mint a Lilly Cialis tablettába, így képzelheti mekkora potencia rejlik benne!

  Ez azonban csak az eredeti, a Shree Venkatesh International Limited Gyógyszergyár termékéről mondható el, minden olyan eladó Vikalis VX 40mg tabletta megvásárlása, amely nem eredeti teljesen zsákbamacska. Mind hatását, mind a biztonságos használatát tekintve.

  Ahhoz, hogy elkerülhessen minden későbbi kellemetlenséget nagy segítséget szolgáltathat, ha megnézi útmutató anyagunkat, amelyben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, amelyek felmerülhetnek a Vikalis VX 40mg vásárlás során.

  Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy Önnek ne lehessen semmilyen kényelmetlenség, ha bennünket tisztel meg a bizalmával:

  • teljes felelősséget vállalunk arra vonatkozóan, hogy termékeink eredetiek és biztonságosan használhatók, erre nézve még a pénzvisszafizetési garancia lehetőségét is felkínáljuk
  • a kiváló minőség mellett még a gyorsaság és diszkréció is nagy erényünk, már 1-2 munkanap alatt el tudjuk Önhöz juttatni a csomagját országos kiszállítással, de szállítási feltételeink speciális pontja, hogy Budapesten már akár aznap teljesülhet a Vikalis VX 40mg rendelés; a fizetés pedig minden gond nélkül lehet utánvét, amennyiben Önnek az kényelmesebb
  • nem biztos a dolgában? Szeretne megerősítést kapni valamiben? Ügyfélszolgálatunkon keresztül ez most könnyedén megteheti! Írjon nekünk bizalommal!

  Hatása

  Ön sem szeretne kipróbálni semmit addig, amíg nincs tisztában azzal, hogy milyen hatást is vált ki a szervezetében, ugye?

  Ezért tartjuk mi is fontosnak, hogy a legfontosabb tudnivalókkal megismerkedjen:

  1. 60-70 perccel számolhat, amíg a tadalafil a szervezetben képessé válik arra, hogy hatást fejtsen ki
  2. ezt követően azonban még nem várhat semmilyen hatást, egészen addig, amíg szexuális stimulálás nem történik (ez lehet bármi, ami izgatólag hat Önre)
  3. ennek megtörténte után a hímvessző simaizomzata ernyedésnek fog indulni, hogy szabaddá tegye a véráramlást a barlangos testek irányába ezzel kőkemény erekciót okozva
  4. a korábbi tapasztalatok alapján elmondható, hogy tapasztalhat átmeneti méretnövekedést és csökkenő regenerációs időt is

  Ha elnyerték tetszését a várható hatások, akkor nincs mire várnia! Döntsön most Vikalis VX 40mg rendelés mellett!

  Használata

  A biztonságos használat érdekében a következőket tartsa szem előtt:

  • kerülendő az alkohol, -és drogfogyasztás, mert mellékhatásokat idézhetnek elő
  • ne vigye túlzásba a zsíros étkezést, mert nehezíti a hatás kifejtését, a hatóanyag felszívódását
  • legalább egy órával az aktus előtt vegye be, mivel annyi idő szükséges, hogy képes legyen intenzív hatás gyakorlására a tabletta
  • 24 órán belül ne vegyen be újabb tablettát, mert azzal a tadalafil túladagolását kockáztathatja meg
  • a várható hatóidő 36-48 óra, ami nem mindennapinak számít a potencianövelők között, így bőven lesz ideje megcsillogtatni a képességeit

  Eladó Vikalis VX 40mg tablettát csak leinformálható helyen keressen! A feltűnően olcsó, rossz leírással rendelkező oldalakat kerülje el és ne vásároljon tőlük semmi esetre sem!

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

  Amennyiben betartja az előírásban szereplő használati tudnivalókat, úgy nem kell mellékhatások előfordulásától tartania. Ami alkalmilag jelentkezhet (maximum 24 órán át okozhat panaszt): 

  • bőr kipirosodása (arcon)
  • orrdugulás vagy orrfolyás
  • bőrszárazság
  • fényérzékenység

  Ha érintett a következő betegségekben, javasolt az orvosi egyeztetés a szedés megkezdése előtt:

  • nitrát tartalmú gyógyszert szed (a nitrátok a tadalafillal együtt szédülést, ill. vérnyomás ingadozást okozhatnak)
  • problémái vannak a vérnyomásával
  • máj, – vagy vese problémája van
  • öröklött szembetegsége van 
  • szív, – és érrendszeri betegségben szenved

  Ön is mindent megtenne annak érdekében, hogy kivívja párja elismerő tekintetét? Akkor nincs más hátra, mint Vikalis VX 40mg vásárlás mellett dönteni és szédítő teljesítményt nyújtani!

  További információk

  Kiszerelés

  2 db, 4 db, 10 db, 20 db, 40 db, 50 db