Vidalista 20mg hatóanyaga

Nincs teljesen tisztában vele, hogy mi a Vidalista 20mg hatóanyaga és az milyen hatást képes kifejteni a férfiasságára?

Akkor most segítünk Önnek az eligazodásában.

Érdemes onnan indulni, hogy a Lilly Cialis tabletta sikerein felbuzdulva alkotta meg ugyanazt a hatóanyagot tartalmazó, így ugyanazzal a hatással bíró termékét a Centurion Remedies Gyógyszergyár, a Vidalista 20mg tablettát.

A tabletta 20mg tadalafil hatóanyaggal bír, amely azért emelkedik ki a potencianövelők közül, mert képes 36-48 órán át tartó hatással is bírni.

Óvatosan kell eljárni, amikor a megvásárlása mellett döntünk, mivel vannak olyan üzletek, ahol visszaélnek a termék nevével és nem az eredeti terméket árusítják.

Online patikánk kínálatával nem lőhet mellé, mivel még pénzvisszafizetési garanciát is életbe léptetünk, az 1-2 munkanapos kiszállítás mellett!

Mire számíthat a Vidalista 20mg hatóanyaga, a tadalafil hatásaként?

 

A hatóanyagnak kb. 60-70 perc szükséges, hogy felszívódhasson és extra erős erekció létrehozásáért lehessen felelős.

Az erekció kizárólag szexuális stimuláció hatására jöhet létre. A szervezetből való kiürülése 36-48 órát vesz igénybe, addig számíthat a hatásra.

A hatásmechanizmus a következő: a pénisz simaizomzata ernyedésének következtében a véráramlás felgyorsul és nagy mennyiségben lesz képes a barlangos testek felé áramolni. (még átmeneti méretnövekedés is kísérheti, valamint tapasztalhat olyat is, hogy a regeneráció gyorsabban végbemegy).

A Vidalista 20mg hatóanyaga nem okoz a szervezetre nézve semmilyen komolyabb mellékhatást. Időszakosan, néhány órán át tartó tünetként tapasztalhat olyat, mint:

  • orrdugulás
  • szájszárazság
  • fényérzékenység hirtelen fényviszonyoknál
  • arc, – bőrpír kialakulása

Fontos, hogy nehogy túladagolja a hatóanyagot, napi szinten 1-nél többet ne vegyen be belőle! Nitrátot tartalmazó gyógyszerrel együtt, vagy alkohollal se vegye be!

Nem javasolt a sok koffein és a grépfrút fogyasztása sem, valamint a túlzott koffeinbevitel.

A Vidalista 20mg hatóanyaga, a tadalafil használata a következő betegségek mellett nem javasolt:

  • szív, – és érrendszeri betegsége van
  • vese, – máj betegségben szenved
  • magas vérnyomással küzd
  • véralvadási zavara van
  • öröklött szembetegsége van

 

Webáruházunkban bátran dönthet Vidalista 20mg rendelés mellett, nem fogja semmilyen váratlan meglepetés érni! Bizton számíthat rá, hogy eredeti minőséget fog kapni, minden hosszabb várakozás nélkül 2 munkanapon belül!